با توجه به فرارسیدن تعطیلات پیش‌رو و افزایش چشمگیر حضور مسافران در استان، استاندار مازندران دستور تقویت نظارت بر واحد‌های خبازی را صادر کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - محمدعلی رمضانی سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت:اکیپ‌های مشترک نظارتی متشکل از بازرسان سازمان صمت، کارشناسان اداره کل غله، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و اتحادیه‌های صنفی خبازان، از ۱۵۰ نانوایی شهرستان‌های رامسر، تنکابن، عباس آباد، نوشهر، کلاردشت، و چالوس بازدید به عمل آوردند. 

او افزود: در جریان این نظارت‌ها، تعدادی از نانوایی‌هایی که ضوابط ابلاغی از جمله وزن چانه، نصب تابلوی ساعت کار و رعایت آن، حضور متصدی واحد، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و نصب پروانه کسب را رعایت نکرده بودند، توسط اداره کل صمت به تعزیرات معرفی شدند. همچنین در این بازدید‌ها موجودی آرد و کیفیت نان‌های تولیدی مورد بررسی قرار گرفت.

رمضانی با اشاره به اهمیت تأمین نان به عنوان یکی از اصلی‌ترین نیاز‌های مردم، گفت: هیچ‌گونه کم‌کاری و سهل‌انگاری در روند ارائه خدمات به مردم پذیرفتنی نیست و دستگاه‌های متولی حوزه آرد و نان استان با حساسیت و دقت کامل، عملکرد این حوزه را رصد و پایش خواهند کرد.

 این اقدام، با هدف ایجاد آرامش خاطر برای شهروندان و مسافران و همچنین صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان صورت گرفته و بنا بر اعلام مسئولان، نظارت‌ها تا پایان تعطیلات ادامه خواهد داشت.

منبع:روابط عمومی غله مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.